Разпродажба!

SMZ-S1L /No. 02220/

16.95 лв.

Описание

Производител: De Agostini
Мащаб: 1:43
Модел: SMZ
Цвят: Зелен/сив
Материал: Метал/пласмаса-Готов-модел
Опаковка: Блистер (Опаковката може да е повредена)
Дължина: см.
No. 02220 DeA040(rus)