Разпродажба!

Dacia 1309 Double Cab Pick-Up /No. 02995/

24.95 лв.

Описание

Производител: De Agostini
Мащаб: 1:43
Модел: Dacia
Цвят: Син
Материал: Метал/пласмаса-Готов-модел
Опаковка: Блистер (Опаковката може да е повредена)
Дължина: 9 см.
No. 02995 DEA021